Такі коржі підійдуть до обіду або вечері. Виходять вони тонкі і хрусткі. Вам не знадобиться качалка або велика кількість продуктів. Все, що вам потрібно це вода і борошно. Коржі готуються неймовірно просто, виходять смачними і дуже апетитними.
Необхідні продукти:
- пшеничне борошно — 200 г
- вода — 100 мл
- сіль — 1/2 ч. л
- базилік — 1 / 2 ч. л
- рослинна олія — 1 ст. л
Починаємо приготування:
- У миску просіваємо борошно, додаємо сіль, базилік і перемішуємо.
- Потім в суміш вливаємо гарячу воду і замішуємо тісто спочатку ложкою, а потім вливаємо олію і вимішуємо тісто руками.
- Перекладаємо тісто на стіл і вимішуємо ще 5 хвилин. Кладемо його в пакет і залишаємо на 20 хвилин. Потім ділимо його на 10 шматочків.
- Змащуємо рослинною олією тарілку і викладаємо на неї приготовані шматочки, змащуємо їх олією. Накриваємо їх плівкою і залишаємо на 5 хвилин.
- Розігріваємо сковороду. Беремо шматочок тіста і руками розтягуємо в тонкий пласт, кладемо на сковороду. Обсмажуємо до рум’яності з двох сторін. Точно так само чинимо з іншими шматочками тіста.
- Готові коржі перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Приємного апетиту!