Буде тепло: гірники шахти Тернівська достроково видобули 1,4 млн тонн вугілля

Буде тепло: гірники шахти Тернівська достроково видобули 1,4 млн тонн вугілля

13 Листопада 2019 Новини, Регіон

Понад 1 млн 400 тис. тонн вугілля видали на-гора гірники шахти Тернівська. Раніше встановленого плану та першими в ДТЕК Павлоградвугіллі.

Основа такого результату – злагоджена робота всіх співробітників, підкріплена інвестиціями компанії в виробництво. З початку року ДТЕК вклав в розвиток шахти більше 188 млн грн.

Видобуток вугілля на шахті ведеться двома ділянками. Лави гірники відпрацьовують на вітчизняних комбайнах УКД 200-500. З початку року середньодобовий видобуток по шахті склав 4,6 тис. тонн вугілля.

ККолектив шахти Тернівська

– Командна робота, дисципліна, ефективне управління, грамотне планування та правильно поставлені завдання – фактори виробничого успіху колективу шахти Тернівська, – зазначає головний інженер шахти Тернівська ДТЕК ШУ Павлоградське, Євген Богословський. – І це досягнення знакове не тільки для нас. Адже зараз опалювальний сезон і нам просто необхідно збільшувати запаси вугілля, щоб жителі міст і селищ перезимували в теплі. А запорука цього – стабільна і безпечна робота наших гірників.

Річний план виконано. При цьому колектив Тернівської шахти до кінця року збирається видати на-гора ще 134 тис. тонн вугілля.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору