Головна небезпека розчинної кави

розчинна кава

Головна небезпека розчинної кави

30 Серпня 2023 Здоров’я, Новини

Розчинна кава – не найкращий напій. Основна небезпека полягає в способі смаження зерен. Попри те, що ця кава робиться з тієї ж сировини, що і натуральна, способи приготування відрізняються. Зрештою такий напій буде мати у складі менше кофеїну та корисних речовин, повідомляє “Країна здоров’я”.

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

Розчинну каву можна обирати тим, хто хоче зменшити залежність від кофеїну. Властивості у натуральної та розчинної кави однакові, тому натщесерце напій вживати не можна. Через неї можуть розвинутися проблеми з травленням через вплив кави на слизову та шлунково-кишковий тракт, адже напій подразнює його поверхню.

Водночас найголовніша небезпека, що прихована в розчинній каві — це акриламід. Ця речовина утворюється під час смаження зерен. Вона є шкідливою, тому не варто пити більше двох чашок на день.

фото з відкритих джерел

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху