Мешканцям Дніпропетровщини призначили стипендії Президента

Мешканцям Дніпропетровщини призначили стипендії Президента

8 Травня 2020 Новини, Спорт

Найкращі паралімпійці, дефлімпійці та їх тренери отримуватимуть стипендії Президента України. Грошове заохочення призначили 23 мешканцям Дніпропетровщини. Про це сповістили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Наші спортсмени-паралімпійці та дефлімпійці постійно демонструють високі результати на змаганнях найвищого рівня. Вершин досягли під керівництвом досвідчених тренерів. За свої перемоги та надзвичайну силу духу вони удостоїлися стипендії Президента України», – зазначили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

Серед стипендіатів – дев’ять тренерів та чотирнадцять спортсменів. Зокрема, чемпіони світу 2019 року з кульової стрільби Ірина Ляху та Віталій Плакущій, чемпіонки Європи з дзюдо Катерина Авдєєва, Валерія Колеснікова та Анна Шостак. А ще срібні призери чемпіонату світу з плавання Артем Карниш і Євген Заулічний.

Грошові премії тренерам – Павлу Пшенічнікову, Геннадію Вдовиченку, Євгену Сігалову, Олександру Алфьорову, Майї Загребі, Михайлу Малькевичу, Віталію Харламову, Ірині Слюсар, Анатолію Пирогу.

Всі вони щомісяця протягом року отримуватимуть від 7 до 12 тисяч гривень.

Загалом Президент призначив стипендії 152 спортсменам-паралімпійцям, дефлімпійцям та тренерам. Залежно від досягнень їм щомісячно нараховуватимуть від 3,5 до 12 тис гривень.

Весь список – за посиланням.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору