Якщо вам набридли бутерброди з ковбасою, або ви переходите на здорове харчування, або просто захотілося чогось новенького — спробуйте приготувати ніжний, ароматний та дуже смачний паштет з курячої грудки.
Інгредієнти:
- куряче філе — 600 г
- цибуля — 4 шт
- одна морква
- масло вершкове — 150 г
- горіхи волоські — 100-200 г
- сіль, перець — за смаком
- мускатний горіх — 1 г
- бульйон — 3-4 ст.л
Приготування:
У гарячу підсолену воду відправляємо варити куряче філе, моркву та 1 цибулю. Варимо 20 хвилин, важливо не переварити м’ясо, щоб воно не було жорстке.
Поки вариться філе достаємо з холодильника вершкове масло, воно повинне розтанути при кімнатній температурі.
Три цибулі дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистого кольору.
Відварене куряче філе разом з морквою, цибулею та бульйоном подрібнюємо блендером.
Додаємо до суміші обсмажену цибулю, волоські горіхи, м’яке вершкове масло, сіль, перець та мускатний горіх. І знову подрібнюємо.
Смачний паштет готовий! Діставайте хліб та насолоджуйтесь ніжною смакотою.
Джерело: Жіночий Світ