Смажимо котлети по-німецьки: соковиті, м’які і ароматні! Пропонуємо вам цікавий рецепт звичайної страви – котлети виходять соковитими, м’якими, пікантними і дуже ароматними.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
– фарш, 1 кг;
– батон або білий хліб, 4 скибочки;
– часник за смаком;
– молоко, 100 мл;
– гірчиця, 2 ч.л;
– яйця, 2 шт;
– цибуля, 2 шт;
– сіль, перець, спеції, зелень;
– масло вершкове, 50 г.
Процес приготування
Батон замочуємо в невеликій кількості молока і залишаємо на 10 хвилин, потім масу віджимаємо.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками.
Розтоплюємо на сковороді вершкове масло і обсмажуємо цибулю до золотистого.
Часник дрібно ріжемо.
Порада: в такі котлети часник краще дрібно різати, а не пропускати через прес. Аромат і смак котлет буде яскравіше. Фарш беріть на свій смак.
Фарш змішуємо з батоном, яйцями, обсмаженою цибулею і часником, сіллю, перцем і спеціями, гірчицею. Вимішуємо дуже добре масу.
Рубаємо дрібно зелень і також додаємо в фарш.
Формуємо котлети. Якщо вони пристають до рук, змочіть руки водою. Також ви можете панірувати котлети або обсмажувати без панірування.
Обсмажуємо котлети на розігрітій олії з двох сторін до рум’яної скоринки по 2 – 3 хвилини.
Складаємо всі котлети в сковороду . Додаємо шматочки вершкового масла і тушкуємо їх кілька хвилин. Завдяки цьому прийому, котлети виходять з смачним вершковим ароматом і стають дуже соковитими.
джерело: Жіночий Світ
фото: з відкритих дерел