Цьогоріч у Павлоградському індустріальному парку планують почати будівництво трьох заводів

Цьогоріч у Павлоградському індустріальному парку планують почати будівництво трьох заводів

5 Лютого 2020 Економіка, Новини

Цьогоріч на території індустріального парку «Павлоград» планують почати будівництво трьох заводів. Першого – вже навесні. Ще два підприємства зараз на стадії проєктування. Про це сповістив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко на українсько-турецькому бізнес-форумі, який пройшов у Торгово-промисловій палаті в Києві.

«Дніпропетровщина має високий інвестиційний потенціал. На території регіону – декілька індустріальних парків. Це чудові майданчики для створення сучасних підприємств, а з ними – і нових робочих місць, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. – Зацікавлені у партнерстві з компаніями, готовими інвестувати у розвиток економіки області. Вони завжди можуть розраховувати на нашу підтримку в оформленні документів та проходженні необхідних бюрократичних процедур».

Заводи, які планують звести у Павлоградському індустріальному парку, стануть «першими ластівками», що з’являться на промислових майданчиках регіону. Зокрема, наразі на стадії проєктування – два підприємства. Одне з них буде генерувати «зелену» електроенергію. Інше – вироблятиме промислові гази.

«Виробництво буде повністю безпечним. Відповідатиме усім екологічним нормам. Такою є концепція індустріальних парків», – сказав директор інвестиційно-інноваційного центру Дніпропетровської ОДА Олександр Коломійцев.

Індустріальний парк «Павлоград» має найбільший потенціал серед інших промислових майданчиків України. Його площа – 250 га, з можливістю розширення до 1 тис га.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору