У 2019 році підприємства області виготовили більше сиру, молока та шоколаду

У 2019 році підприємства області виготовили більше сиру, молока та шоколаду

4 Лютого 2020 Економіка, Новини

Торік на підприємствах Дніпропетровщини зросло виробництво молока, сиру, йогурту та шоколаду. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА.

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

«Наші виробники продають свою продукцію по всій країні, постійно модернізують обладнання. Крім того, вони активно працюють над розширенням ринків збуту та експортують товари за кордон. Відтак і об’єми виробництва постійно збільшуються», – пояснили в управлінні.

Порівняно з 2018 роком, підприємства області на 13,9%збільшили виробництво сушеної і в’яленої риби. Серед лідерів шоколад у пластинах, плитках та брикетах – 29,4% росту. Виготовили на 19% більше неферментованого свіжого сиру і на 14,5% сквашеного молока та йогурту. На 3,2% більше випустили молока та вершків. На 1,1% – соняшникової олії.

Нині в області працюють більше 100 потужних переробних підприємств.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху