У Дніпрі двоє чоловіків довічно сидітимуть за гратами

У Дніпрі двоє чоловіків довічно сидітимуть за гратами

31 Березня 2020 Кримінал, Новини

У Дніпрі винесено вирок трьом громадянам, які заради мобільного телефону вбили перехожого. Повідомляють у прокуратурі Дніпропетровської області.

Вироком Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська трьох громадян віком 26-27 років визнано винними у розбійному нападі та вбивстві людини з особливою жорстокістю.

Так, у квітні 2016 року біля будівлі школи у місті Дніпрі двоє молодиків разом з приятелькою, вступивши у попередню змову, скоїли розбійний напад на перехожого. Діючи з корисливих мотивів, обвинувачені спричинили чоловікові тілесні ушкодження, після чого заволоділи його мобільним телефоном.

Зрозумівши згодом, що розблокувати викрадений телефон не в змозі через PIN-код, підсудні повернулися на місце злочину та нанесли потерпілому численні удари ногами, палками та ножем по тілу. Від одержаних травм чоловік помер.

Свою вину зловмисники визнали частково. Суд підтримав позицію Дніпропетровської місцевої прокуратури №2 та призначив обом чоловікам покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією належного майна, а їх спільниці – 12 років за ґратами з конфіскацією майна.

Фото: з відкритих джерел

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору