У Дніпрі реконструювали амбулаторію сімейної медицини

У Дніпрі реконструювали амбулаторію сімейної медицини

10 Квітня 2020 Новини, Регіон

У Дніпрі завершили реконструкцію одного з приміщень центру первинної медико-санітарної допомоги №10, що на вулиці Буковинській. Модернізована амбулаторія вже готова – лишилося ввести в експлуатацію. Про це повідомили у департаменті капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Нині на Дніпропетровщині будуємо та реконструюємо 24 амбулаторії. Це – частина проєкту Міністерства охорони здоров’я «Покращення охорони здоров’я на службі у людей». В області його реалізуємо за підтримки Міжнародного банку реконструкції і розвитку, – розповіли у департаменті капітального будівництва Дніпропетровської ОДА. – Зокрема, вже завершили будівельні роботи у центрі медико-санітарної допомоги №10».

В амбулаторії замінили внутрішні комунікації, двері та вікна, перепланували та відремонтували кабінети, облаштували ганки й пандус. Також утеплили стіни та оздобили фасад.

Медзаклад розташований у Дніпрі на вул. Буковинській, 5. Вже незабаром амбулаторію введуть в експлуатацію – нині готують необхідні документи. Після відкриття там зможуть прийняти 252 відвідувачі за зміну.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору