У Дніпрі є унікальна балетна школа

У Дніпрі є унікальна балетна школа

2 Грудня 2019 Культура, Новини

Дніпровська дитяча школа класичного танцю є унікальною балетною школою не лише нашого міста, а й всієї України. У школі навчається лише 80 дівчат, але кількість перемог у конкурсах та фестивалях різних рівнів кожного року досягає кількох сотень. Повідомляє Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Нещодавно юні та талановиті балерини взяли участь у 41-му багатожанровому творчому фестивалі – конкурсі міжнародного рівня із серії «Пізнай Україну» «Салют, Карпати-Буковель», що проходив у туристичному комплексі «Буковель», смт. Поляниця, Івано-Франківської області.

За підсумками фестивалю-конкурсу вихованці Міського комунального закладу культури «Дніпровська школа класичного танцю» отримали 15 високих відзнак: 10 перших та 5 других місць у різних номінаціях та вікових категоріях. Директор школи Олена Анатолівна Дубровина отримала подяку «За досягнення у вихованні підростаючого покоління, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фестивального руху України».

До складу журі увійшли професійні діячі мистецтва України. Також у рамках фестивалю-конкурсу були проведені майстер-класи з
народної хореографії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору