У Дніпрі запустять два нових автобусних маршрута

автобус_Дніпро

У Дніпрі запустять два нових автобусних маршрута

9 Березня 2023 Новини, Регіон

У суботу, 11 березня запрацюють нові комунальні автобусні маршрути № 7К та № 48К. Вони курсуватимуть у віддалені райони Дніпра, де не ходить електротранспорт. Про це повідомили у Департаменті транспорту та інфраструктури м. Дніпро

Автобус № 7К перевозитиме пасажирів від вул. Андрія Сахарова (Ігрень) до залізничного вокзалу. Він підсилить існуючий маршрут, який користується великим попитом серед дніпрян.

Автобус № 48К курсуватиме від міської лікарні №20 до площі Старомостової. За його напрямком раніше не було міського громадського транспорту, а лише один приміський маршрут.

У робочі дні на кожен з цих маршрутів виходитиме по 2 автобуси, а у вихідні – по 1 транспортному засобу. Приблизний інтервал руху – 1 година.

Точний розклад з’явиться 10 березня в Telegram-боті: https://t.me/rozklad_dnipro_bot

На маршрутах працюватимуть великі комфортні автобуси, які пристосовані для перевезення маломобільних груп населення. Ці транспортні засоби Дніпру передали Київ, Вінниця та представники місцевого бізнесу.

Вартість проїзду на комунальних маршрутах – 15 грн. Також діє пільговий проїзд та знижка для школярів за умови пред’явлення учнівського квитка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору