У зв’язківців Дніпропетровщини — нові перемоги

У зв’язківців Дніпропетровщини — нові перемоги

8 Квітня 2020 Новини, Регіон

На Дніпропетровщині команда зв’язківців  Покрова отримала офіційне підтвердження абсолютному лідерству. З початку навчального року вихованці Почесного громадянина Миколи Голуба здобули 14 золотих та одну срібну медаль. До загальної скарбниці додалося ще два перших місця. Повідомляють у прес-службі Покровської міської ради.

Зв’язківці не перестають радувати своїми здобутками. Сьогодні команда володіє усіма видами зв’язку, виступає не лише в юніорських, а й дорослих змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня. Їхній позивний лунає у найвіддаленіших куточках світу, де знають, що в українському місті Покров одна з найсильніших команд. Підтвердженням тому є численні кубки і медалі, днями до них додалося ще два золота. Перемогою турнір “Лісова пісня” завершили Катерина Могелевець, Арсеній Скворцов та Іван Кучеренко. Перше місце і у змаганнях, присвячених Дню звільнення Рівного, у яких разом із Арсенієм Скворцовим та Іваном Кучеренком, які, до речі, виконали нормативи КМС, виступили початківці Данило Мінтій та Максим Ланкін.

Зараз команда очікує на нові  результати, а ще закінчення карантину, коли зможе зібратися разом та вийти в ефір. Поки що ж спортсмени спілкуються онлайн, навчаючись дистанційно.

Подписаться на наш Telegram-канал можно здесь: https://t.me/newspidgorodne

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору