Природний антиоксидант: чому треба їсти болгарський перець

Природний антиоксидант: чому треба їсти болгарський перець

24 Липня 2020 Здоров’я, Новини

Болгарський перець містить велику кількість корисних речовин: у ньому знаходиться більше 500 мкг вітаміну, А і Р. Вітамін Р корисно впливає на стан кровоносних судин, роблячи їх більш еластичними, а також сприяє нормалізації артеріального тиску і має протизапальні властивості. Розповідає сайт “Наша мама”.

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

Вітамін А є головною цінністю солодкого перцю. Цей потужний природний антиоксидант перешкоджає утворенню пухлин і уповільнює процес старіння.

У перці міститься велика кількість вітаміну С і фолієвої кислоти, які посилюють дії один одного, що позитивно позначається на їх засвоюваності організмом. Завдяки вмісту в своєму складі вітамінів групи В (В1, В2, В6), болгарський перець може допомогти при безсонні, постійних депресіях і стресах, а також корисний для позбавлення від втоми.

Фото: pixabay

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху