У Японії створили рослинне м’ясо, яке можна зберігати без холодильника

рослинне м'ясо

У Японії створили рослинне м’ясо, яке можна зберігати без холодильника

10 Листопада 2020 Новини, Техно

Японська компанія Muji створила лінійку закусок з рослинного м’яса, які можна зберігати при кімнатній температурі, повідомляє “Радіо Максимум”.

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

Бренд планує продавати фрикадельки, котлети для бургерів, фарш і тонко нарізані шматочки м’яса у вакуумних упаковках по 2,75 долара. Вся продукція повторює смак і текстуру справжнього м’яса, але складається переважно з соєвих бобів.

рослинне м'ясо

Купити рослинне м’ясо можна буде з початку листопада в інтернет-магазині компанії і в магазинах у Японії. Використовувати продукти дуже просто, зазначають виробники: м’ясо не вимагає розморожування і може зберігатися без холодильника.

У Muji сподіваються, що новинки допоможуть задовольнити попит на м’ясо, який до 2050 року збільшиться майже у два рази через збільшення чисельності населення до 10 млрд осіб. Fast Company підкреслює, що соя – відмінна альтернатива м’ясу, яка містить більше білка, ніж курка, свинина або яловичина.

рослинне м'ясо

Виробництво продуктів з рослинного м’яса вимагає менше води і скорочує викиди вуглекислого газу. На думку Міжурядової групи експертів зі зміни клімату, перехід на переважно рослинну дієту дозволить скоротити глобальні викиди вуглецю на 8 млрд тонн на рік до 2050 року.

рослинне м'ясо

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху