АТОвці із Підгородного можуть отримати 1 тис євро на власний бізнес

АТОвці із Підгородного можуть отримати 1 тис євро на власний бізнес

12 Листопада 2019 Новини, Офіційно

Бійці АТО/ООС із Дніпропетровщини можуть отримати кошти, щоб започаткувати власну справу або розвивати вже існуючий бізнес. Це грант до 1 тис євро на закупівлю обладнання, повідомила начальниця управління з питань учасників АТО облдержадміністрації Наталія Шуліка.

«Хочете розвивати вже існуючий бізнес або започаткувати новий, проте бракує коштів? Допоможе програма від ЄС для ветеранів АТО. Приєднуйтеся, аби отримати грант на закупівлю обладнання. Окрім фінансової підтримки для учасників – корисні тренінги», – зазначила Наталія Шуліка.

Успішний досвід участі в проєкті має АТОвець з Дніпра Тарас Береза. Він вже пройшов дводенне навчання та захистив бізнес-план. В результаті отримав фотокамеру.

«Запрошую долучитись до проєкту для ветеранів та ветеранок АТО. Це чудова можливість поспілкуватися з тренерами практиками бізнесу. А головне – у результаті успішного захисту бізнес-плану отримати обладнання для розвитку власної справи», – наголосив Тарас Береза.

Дізнатися більше та заповнити анкету на участь можна тут.

Проєкт Життя після конфлікту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей» фінансує Європейський Союз. Впроваджує – Міжнародна організація з міграції.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору