Дніпро витратило на новорічні святкування більше, ніж інші обласні центри разом

Дніпро витратило на новорічні святкування більше, ніж інші обласні центри разом

14 Січня 2022 Новини, Регіон

Місто Дніпро витратило на головну ялинку, прикрашання локацій та святкові заходи понад 70 млн грн. Усі обласні центри України разом витратили на такі закупівлі 131 млн грн. Про це повідомляє Трансперенсі Інтернешнл Україна_DOZORRO.

Друге за витратами — Запоріжжя. Місто провело лише три закупівлі, але заплатило 10,5 млн грн. Третє — Харків, який витратив менше 9 млн грн: ялинку встановили стару, закуповували для оздоблення двох святкових площ і центрального парку.

У середньому міста витрачали на новорічно-різдвяні святкування по кілька мільйонів гривень.

Найменше на святкування у Prozorro витратили в Чернігові (77 тис. грн) та Тернопілі (88,7 тис. грн). У Чернігові за ці кошти придбали і ялинку, і прикраси, в Тернополі — різне оздоблення. В Івано-Франківську міська рада взагалі не проводила новорічних закупівель у Prozorro.

Столиця цьогоріч на свято витратила приблизно 5 млн грн. В Києві підрядників цьогоріч обирали не на аукціонах, а в межах спеціальних художніх конкурсів концепцій святкувань. Перемогу на такому змаганні щодо влаштування головної локації на Софійській площі здобула та ж компанія, що отримала аналогічний підряд торік.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору