Дніпропетровська ОДА придбала сучасну звукову апаратуру для обласної філармонії

філармонія ім. Леоніда Когана

Дніпропетровська ОДА придбала сучасну звукову апаратуру для обласної філармонії

5 Грудня 2019 Культура, Новини

Дніпропетровська ОДА придбала звукову апаратуру світового зразка  для філармонії ім. Леоніда Когана. На цифровий пульт та акустичну систему з обласного бюджету виділили понад 200 тис грн. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

«Філармонія ім. Когана – важливий для всієї області культурний осередок. На її сцену виходять талановиті виконавці з усього світу. Велика зала має унікальну акустику, та попри це їй конче не вистачає сучасної звукової системи. Аби виправити ситуацію, виділили понад 200 тис грн обласних коштів на нове обладнання», – зазначив Олександр Бондаренко.

У Prozorro вже завершилися торги. Придбали обладнання американської компанії JBL. Це цифровий мікшерний пульт нового покоління. А ще – акустична система з технологією управління через Wi-Fi та складним процесором. Вона дозволяє керувати звучанням з будь-якої точки залу.

«Апаратуру для філармонії не закуповували 16 років. Нині у нас немає можливості у повній мірі донести до слухача звучання оркестру, – зазначив директор філармонії ім. Когана Ігор ­­­­­­Хініч. – Нове обладнання обирали спеціально під параметри нашого великого залу. Воно забезпечить комфортне звучання у кожній точці – від партеру до балкону».

Нині у філармонії чекають на поставку обладнання. Далі його встановлять на налаштують. Планують порадувати слухачів новою якістю звуку вже на початку 2020 року.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору