Дніпропетровська ОДА реконструює Васильківську опорну школу №1

Васильківська опорна школа №1

Дніпропетровська ОДА реконструює Васильківську опорну школу №1

31 Січня 2020 Новини, Офіційно

Енергозберігаючі технології, креативний дизайн та нове обладнання. Васильківський навчально-виховний комплекс №1 крок за кроком перетворюється на сучасний освітній заклад. У затишних кабінетах на другому й третьому поверхах вже навчаються діти. Нині кипить робота на першому. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Школа №1 у Васильківці – одна з найбільших у районі. На її реконструкцію місцеві мешканці чекали майже 40 років. Ремонтні роботи ще тривають, але заклад вже змінився до непізнаваності – і всередині, і ззовні, – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. – Після завершення реконструкції школа перетвориться на освітнє середовище, яке відповідає усім сучасним стандартам».

Підрядники відремонтували другий та третій поверхи – у яскравих кабінетах вже навчаються діти. Частково готовий і перший – там осучаснили кабінети для початкових класів та групи продовженого дня.

«Ми з однокласниками дуже хотіли, аби наша школа була яскравою, цікавою та сучасною. Але навіть не очікували, що вона стане такою гарною. Результатом ми просто вражені, він перевищив наші очікування. Дуже гарний ремонт роблять», – поділилася учениця 11 класу Маріам Мелконян.

Нині кипить робота в іншій частині крила – ремонтники демонтують стару підлогу та шпаклюють стіни. Далі візьмуться за їдальню, актову та спортивну зали, осучаснять музичний кабінет.

«Завдяки ремонту діти із більшою охотою ходять на заняття. Після зимових канікул сказали мені, що хотіли скоріше повернутися до школи», – розповіла вчителька початкових класів Вікторія Носач.

У Васильківському НВК №1 ім. М. Коцюбинського навчаються понад півтисячі дітей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору