Дніпропетровськгаз: вчасне технічне обслуговування газових мереж гарантія безпечного споживання газу

Дніпропетровськгаз: вчасне технічне обслуговування газових мереж гарантія безпечного споживання газу

2 Травня 2022 Новини, Новини компаній

Спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» проводять фахове обстеження внутрішніх мереж для житлових будинків/квартир споживачів, а також підприємств області.

Вчасно проведене техобслуговування внутрішніх газових мереж в оселях – це впевненість у безпеці споживачів блакитного палива.

В’ячеслав Пахомов, власник приватного будинку у Новомосковському районі Дніпропетровської області, називає себе свідомим споживачем блакитного палива та відповідально ставиться до експлуатації газових приладів. Тому постійно замовляє послугу технічного обслуговування у Дніпропетровськгазі.

«Ситуація в країні зараз складна, але дбати про свою безпеку потрібно завжди. Ми з дружиною регулярно звертаємося до відділу технічного обслуговування компанії Дніпропетровськгаз та замовляємо послугу з техобслуговування внутрішніх газових мереж. Для нас важливо, щоб усі газові прилади працювали справно: не було витоків газу, у разі потреби виконати ремонт. А це можливо тільки після кваліфікованого обстеження фахівцями», – розповідає чоловік.

Дніпропетровськгаз рекомендує систематично проводити ТО внутрішніх газових мереж. Адже це дасть змогу бути на 100% впевненими, що газові прилади працюють стабільно та надійно. Замовити послугу з ТО внутрішніх газових мереж можна у відділі технічного обслуговування АТ “Дніпропетровськгаз” та 104.ua клієнтських просторах по області.

Адреси центрів, які вже відновили роботу, за посиланням: http://surl.li/bocnq.

Бережіть себе та своїх рідних!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору