Дніпровські лікарі зробили унікальну операції воїну (фото)

Героїчне порятунок у Дніпрі: Лікарі врятували воїна з критичним пораненням

Дніпровські лікарі зробили унікальну операції воїну (фото)

23 Травня 2023 Здоров’я, Новини

В лікарні імені Мечникова лікарі щодня борються за життя наших військових, які стоять на захисті країни. Наші спеціалісти мають унікальний досвід роботи з бойовими пораненнями. Днями вони врятували життя українському воїну. Куля з ворожого автомату повинна була забрати його життя. Вона зайшла в скроню, пройшла через мозок та застрягла в потилиці. Про це розповів головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.


«Перші слова після операції: Неля – ім’я дружини. Потім почав згадувати номер її телефону. Далі цілодобово держав її обома руками, боячись відпустити. Віталію 41 рік, з Житомирської області, до війни працював оператором. З дружиною Нелею ростять трьох дітей – двох синів та доньку. Старший син на третьому курсі військової академії, молодші ще школярі», – написав на своїй сторінці в ФБ Сергій Риженко.

Віталій з перших днів на фронті. Лікарня Мечникова, професор Aндрій Сірко та американський професор Рокко Армонда на протязі 5 годин зробили унікальну операцію та врятували життя. Віталій разом з дружиною збирає речі, щоб їхати до Києва на реабілітацію. Професора-нейрохірурги віддають кулю, як амулет захисту від ворогів, що мало не забрала його життя.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору