Енергетики ДТЕК повернули світло в оселі 21 тисячі родин Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

Енергетики ДТЕК повернули світло в оселі 21 тисячі родин Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

29 Серпня 2022 Новини, Новини компаній

За минулий тиждень з 22 по 28 серпня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електрику у домівки понад 21 тисячі родин Дніпропетровської області, котрі були без світла через обстріли.

Пошкоджені мережі відновили у 52 населених пунктах. У деякі домівки світло доводилось повертати по декілька разів через регулярні ворожі атаки. Наші фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

На Дніпропетровщині зберігається висока інтенсивність обстрілів російськими окупантами у прикордонних районах, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла. Попри постійну небезпеку з боку агресорів, фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують оперативно повертати мешканцям регіону світло.

Роботи проводять одразу як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій. За тиждень електропостачання відновили 21 224 родинам у 52 населених пунктах, повністю або частково знеструмлених через бойові дії. У деяких з них електроінфраструктуру доводилось відновлювати знову і знову через постійні обстріли.

Тільки за останню добу енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 2 тисяч родин у 7 населених пунктах регіону. Найскладнішим напрямком залишається Нікопольській район, який щодня зазнає масованих атак ворога.

Без електропостачання в регіоні після вчорашніх обстрілів залишається ще понад 3 тисячі родин. Переважно –  у Нікопольському районі, а також селах Покровської та Широківської громад.  Енергетики роблять все можливе, для того аби повернути світло в найкоротші терміни. Роботи будуть проведені, щойно наші фахівці отримають дозвіл на них від ЗСУ та ДСНС.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору