Енергетики ДТЕК за тиждень повернули світло у 38 населених пунктів Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

Енергетики ДТЕК за тиждень повернули світло у 38 населених пунктів Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

22 Серпня 2022 Новини, Новини компаній

За минулий тиждень с 15 по 21 серпня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електрику у домівки 18,5 тисяч родин Дніпропетровської області, котрі були без світла через обстріли.

Пошкоджені мережі відновили у 38 населених пунктах. У деякі домівки світло доводилось повертати по декілька разів через регулярні ворожі атаки. Наші фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя жителів регіону.

Протягом тижня не минуло жодного дня, коли б територію Нікопольського та Криворізького районів не обстрілював ворог. Попри постійну небезпеку з боку російських агресорів, фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують оперативно повертати мешканцям регіону світло.

Роботи проводять одразу як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій. За тиждень електропостачання відновили 18 560 родинам у 38 населених пунктів, повністю або частково знеструмлених через бойові дії.

Найскладнішим напрямком залишається Нікопольській район, який щодня зазнає масованих артилерійських атак ворога. Обстріли постійно руйнують електромережі та обладнання, залишаючи людей без світла. Тільки за останню добу енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 5 тисяч родин у 5-ти населених пунктах регіону.

Без електропостачання наразі ще залишається майже 3 700 родин у 9 населених пунктах області. Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновлять роботу ліній максимально швидко, як тільки отримають дозвіл військових.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору