Енергетики відновлюють роботу зі зняття показів електролічильників

Енергетики відновлюють роботу зі зняття показів електролічильників

19 Квітня 2022 Новини, Новини компаній

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновлюють роботу щодо фіксації показів електролічильників у мешканців.

Контрольні дані лічильника допомагають у коректному нарахуванні спожитої електроенергії, щоб клієнти отримували точні рахунки від постачальників.

Роботи на Дніпропетровщині планується розпочати з 18 квітня.

Війна в Україні змусила багатьох мешканців області покинути свої будинки, і вони не можуть передати фактичні покази лічильників. Через це компанія проводить розрахунок середніх показів згідно із щомісячним споживанням, що не завжди коректно. Тому фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі з 18 квітня відновили зняття контрольних показів у клієнтів. Це дозволить перевірити точність роботи приладів обліку та звірити показники для коректного нарахування спожитої енергії.

Безпосередньо в будинки та квартири контролери не заходитимуть. Роботи виконуватимуться виключно за лічильниками, розташованими у міжповерхових щитових, щитових на сходових клітках та опорах ліній електропередач (для приватного сектора). Без дзвінків у квартири та будинки.

Як зрозуміти, що це працівник компанії?

  • Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі здійснюють зняття контрольних показів лічильника виключно за наявності посвідчення працівника компанії. На першу вимогу він має пред’явити його клієнту.
  • Техніки будуть одягнені у спецодяг із нанесеними логотипами ДТЕК.
  • Фахівці оглядають лише лічильник, не пропонують жодних інших послуг та не приймають плату від клієнтів.
  • Під час робіт працівник може заносити дані у смартфон або паперовий носій.

Компанія просить жителів області не перешкоджати роботі співробітників ДТЕК Дніпровські електромережі та надавати їм доступ до лічильників.

З початку війни ремонтні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі переведені в аварійно-відновлювальний режим роботи та готові оперативно повертати світло під час відключень. У разі пошкоджень через бойові дії працівники мають спеціальні інструкції щодо роботи в кризових ситуаціях та забезпечені всім необхідним для відновлення роботи обладнання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору