Картина відомого криворізького художника прикрасила столичну виставку (фото)

Картина відомого криворізького художника прикрасила столичну виставку (фото)

17 Серпня 2021 Культура, Новини

Відомий криворізький художник В’ячеслав Страннік представив у Київі свою роботу на Всеукраїнській виставці до 30-річчя Незалежності, яка відкрилась у виставкових залах Центрального будинку художника Національної спілки художників, повідомляє ТРК “Рудана”.

“Нова виставка. Скільки їх уже було, хоч греблю гати. Але це завжди трохи хвилююче, це приємне передчуття нових зустрічей – часом несподіваних і цікавих, надій на зустріч із чимось новим, що може вразити. Це готовність і відкритість до нових вражень. Як сказав мій друг і художник Юрій Зелений, потрібно завжди бути готовим до зустрічі з прекрасним», – поділився емоціями талановитий криворізький майстер.

В'ячеслав Страннік_Кривий Ріг

Вернісаж проходить у залах Центрального будинку художників на вул. Січових Стрільців 1-5. Тут експонують твори всіх видів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. Через оригінальні роботи митців із Києва, Харкова, Львова, Одеси, Кривого Рогу та інших куточків країни, експозиція знайомить глядачів з багатою палітрою сучасного професійного образотворчого мистецтва. Завдяки широкому географічному представництву, виставка відрізняється образно-стилістичним розмаїттям.

В'ячеслав Страннік_Кривий Ріг

Усі поціновувачі сучасного українського мистецтва можуть безкоштовно оглянути експозицію по 27 серпня, щодня, крім вівторка, з 12-ї до 18-ї години.

В'ячеслав Страннік_Кривий Ріг

В'ячеслав Страннік_Кривий Ріг

Фото В’ячеслава Странніка

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору