Кулінарні секрети: як приготувати салати для підтримки роботи мозку

салат

Кулінарні секрети: як приготувати салати для підтримки роботи мозку

26 Вересня 2024 Здоров’я, Новини

Забудькуватість – проблема, з якою стикається багато людей. На щастя, існують продукти, які можуть допомогти покращити пам’ять.

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

Дієтологи рекомендують включати до раціону цільнозернові продукти, горіхи, зелені листові овочі, чорницю, помідори, чорну смородину, шавлію, броколі, гарбузове та соняшникове насіння, коричневий рис та інші корисні інгредієнти.

Пропонуємо два простих рецепти, які допоможуть урізноманітнити ваше меню та підтримати роботу мозку:

  1. Салат із капусти та чорносливу:
    • Нашаткуйте свіжу капусту і потріть її з цукром до появи соку.
    • Замочіть і наріжте чорнослив.
    • Натріть моркву.
    • Змішайте всі інгредієнти та додайте лимонний сік.
  2. Салат із квашеної капусти:
    • До квашеної капусти додайте натерте яблуко та нарізану півкільцями цибулю.
    • Додайте подрібнені волоські горіхи та зелень.
    • Заправте олією та прикрасьте чорною смородиною, журавлиною або гранатом.

Ці прості у приготуванні салати не лише смачні, але й корисні для вашої пам’яті завдяки комбінації поживних інгредієнтів.

фото з відкритих джерел

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху