Легкоатлетка з Дніпропетровщини Ярослава Магучіх виборола «золото» на міжнародних змаганнях у Словаччині

Ярослава Магучіх

Легкоатлетка з Дніпропетровщини Ярослава Магучіх виборола «золото» на міжнародних змаганнях у Словаччині

14 Лютого 2020 Новини, Спорт

Дніпрянка Ярослава Магучіх перемогла на міжнародному турнірі зі стрибків у висоту. Змагання проходили у Словаччині. Кращий результат юної легкоатлетки цього разу – 1,96 м. Друге і третє місця також дісталися українкам – Ірині Геращенко і Юлії Левченко Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Наша спортсменка виграла вже третій турнір у цьому році, взявши висоту      1,96 м, – зазначили в управлінні. – Ярослава має величезний потенціал вибороти й олімпійське «золото» у Токіо. Тим паче, що ліцензію вона вже отримала».

Ярослава Магучіх – студентка Дніпровського вищого училища фізичної культури. Федерація легкої атлетики України визнала її найкращою спортсменкою 2019 року.  Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) назвала стрибунку переможницею у номінації «Зірка, що сходить». Ярослава – срібна медалістка чемпіонату світу, рекордсменка світу та Європи у категорії U20. Дівчина наймолодша легкоатлетка в історії, яка подолала висоту 2 метри. Вона друга у світовому топ-листі сезону з результатом 2,04 м.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору