Лікарі назвали найшкідливіший вид хліба

Лікарі назвали найшкідливіший вид хліба

15 Січня 2020 Здоров’я, Новини

Найшкідливіший є той хліб, склад якого займає кілька рядків. Про це повідомляє “Жіночий Світ” з посиланням на лікаря-дієтолога Олену Соломатіна.

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

За її словами, чим простіший склад хліба, тим краще. В ідеалі список інгредієнтів повинен складатися з борошна, води і солі. Однак більшість виробників цим не обмежуються.

Також Соломатіна відзначила особливу користь житнього хліба. Буханець чорного перевершує за вмістом вітамінів і амінокислот пшеничний хліб, до того ж чорний – менш калорійний.

Проте, зустріти на прилавках справжній житній хліб – велика проблема. Як правило, в магазинах продають продукт, де житнього борошна гранично мало.

Виробники використовують пшеничне борошно і барвник, – зазначила Соломатіна.

Експерт порадила уважно вивчати склад продукту перед покупкою і приділяти особливу увагу інгредієнтам, які знаходяться на початку списку – з них і приготований хліб. Останніми вказані незначні за кількістю добавки.


Дієтолог, користь, лікар, поради, хліб

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху