Мешканцям ОТГ розкажуть, як працюватимуть поліцейські офіцери громад

Мешканцям ОТГ розкажуть, як працюватимуть поліцейські офіцери громад

12 Листопада 2019 Новини, Офіційно

Мешканців об’єднаних громад Дніпропетровщини запрошують на виїзні семінари-тренінги. Вони присвячені взаємодії поліції та громади. Зареєструватися можна до 15 листопада. Про це повідомили у Дніпропетровському Центрі розвитку місцевого самоврядування.

«Нині поліцейські офіцери працюють у 32 громадах Дніпропетровщини. Вони виконують одночасно функції ювенального та дільничного поліцейського. Відвідують родини, які потребують особливої уваги, стежать за безпекою дорожнього руху, оформлюють ДТП без постраждалих, – розповіла директорка Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування Олена Тертишна. – Для того, аби підвищити обізнаність мешканців громад щодо їхньої діяльності, проводимо серію семінарів-тренінгів».

20 листопада тренінг відбудеться у Богданівській ОТГ. Зареєструватися можна тут. 27 листопада – у Софіївській громаді. Щоб взяти у ньому участь, слід заповнити форму. Ще один семінар проведуть 4 грудня у Петриківській ОТГ – реєстрація відкрита за посиланням. У кожному із заходів зможуть взять участь до 30 людей.

Семінари проводить Національна поліція України за підтримки Канадсько-українського проекту розвитку поліції та Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору