Мобільні бригади та результати обстеження: яка ситуація з коронавірусом у Дніпрі

Коронавирус Днепр

Мобільні бригади та результати обстеження: яка ситуація з коронавірусом у Дніпрі

5 Травня 2020 Новини, Регіон

За минулу добу у Дніпрі по медичну допомогу з ознаками гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулося 129 осіб. Станом на 5 травня у місті офіційно зафіксовано 150 випадків захворювання на коронавірус, тридцять сім з цих людей одужали. Семеро пацієнтів 21-ї лікарні із підозрою на COVID-19 очікують на результати обстеження. Одна людина під’єднана до апарата штучної вентиляції легень. Наразі маємо 146 негативних відповідей від систем ПЛР саме у 21-й інфекційній лікарні. Про це повідомила медична директорка Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 Надія Сальник.

Також вона сповістила, що мобільні бригади, які обстежують людей вдома, на сьогодні здійснили 488 виїздів, під час яких оглянули 1653 особи, у 114 з них виявили COVID-19.

«Сьогодні Міжнародний день гігієни рук. Нагадуємо вам, що не тільки під час карантину, але і щодня, чисті руки – це запорука нашої безпеки. Окрім цього, через послаблення карантину на припиняйте носити маски, дотримуватися соціальної дистанції і гігієни. Мийте руки скрізь і завжди або обробляйте їх антисептиком. Будьте здорові, бережіть одне одного», – сказала Надія Сальник.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору