На Дніпропетровщині аферисти продовжують “заробляти” на довірливих громадянах

На Дніпропетровщині аферисти продовжують “заробляти” на довірливих громадянах

28 Травня 2020 Кримінал, Новини

Незважаючи на постійне застереження правоохоронцями через ЗМІ мешканців Кам’янськиого про різноманітні схеми шахрайств, аферисти все одно знаходять довірливих громадян. Найчастіше жертвами шахраїв стають люди похилого віку. Як правило, злочинці користуються їх довірою. Повідомляють у Кам’янському відділі поліції.

26 травня місцеву жительку під виглядом соціальних працівниць відвідали дві жінки, які повідомили, що зараз триває грошова реформа і в оборот вводять купюри нового зразка, тому необхідно старі гроші обміняти на нові. 76-річна жінка повірила в грошову реформу та втратила всі свої заощадження.

Поліцейські, вкотре звертаються до всіх громадян у кого є літні родичі, проведіть з ними профілактичну бесіду і попередьте їх бути пильними та обережними з незнайомцями.

“Зверніть увагу! Враховуючи, що останнім часом в місті почастішали випадки, коли шахраї під приводом обміну грошей позбавляють пенсіонерів всіх їх заощаджень, правоохоронці просять звернутися до поліції осіб, які могли постраждати або постраждали від дій шахраїв, однак раніше до поліції не звертались. Також просьба звернутися громадян, які володіють інформацією про осіб, які використовують аналогічні схеми шахрайств. Телефони для зв’язку: 0965869441, 0675686298, «102» або іншим зручним для Вас способом. Анонімність гарантується. Громадська організація «Ветеранів та пенсіонерів правоохоронних органів України м. Кам`янське» гарантує грошову винагороду громадянам за надання об’єктивної інформації, яка сприятиме слідству та затримання злочинців”, – зазначають правоохоронці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору