На Дніпропетровщині надзвичайно потужна школа акробатики

спортивна акробатика_ава

На Дніпропетровщині надзвичайно потужна школа акробатики

20 Жовтня 2020 Новини, Спорт

У Вінниці пройшов Кубок України зі спортивної акробатики серед дорослих. Спортсмени Дніпропетровської області відзначилися 26 нагородами. З яких 5 –золотих, 12 – срібних і 9 – бронзових, розповів начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Олександр Пшеничников.

«На Дніпропетровщині надзвичайно потужна школа акробатики. Представлені майже всі її види. Тож збірна області – одна з найсильніших в Україні, – зазначив Олександр Пшеничников. – На чергових національних змаганнях представники регіону стали лідерами з кількості здобутих медалей. Хоча конкуренція була дуже серйозна. Золоті нагороди наші спортсмени виборювали з різницею буквально в одну соту бала».

Національну першість проводили, суворо дотримуючись правил карантину. Без глядачів та з обмеженою кількістю учасників. Допускалося два потоки учасників – у кожному не більше 10 спортсменів. Одна група розминалася, інша – виступала. При вході – обов’язкова дезінфекція рук і температурний скринінг.

Загалом протягом чотирьох днів участь у змаганнях взяли понад 130 спортсменів з 9 областей і Києва. Дніпропетровщину представляли 19 акробатів.

У фінальній частині Кубку обрали переможців, які представлятимуть Україну на чемпіонаті світу у Швейцарії у червні 2021 року. Від Дніпропетровщини на міжнародні змагання поїдуть чотири спортсмени.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору