Облаштують куточки самообслуговування: 16 ЦНАПів Дніпропетровщини отримали сучасні ноутбуки

Облаштують куточки самообслуговування: 16 ЦНАПів Дніпропетровщини отримали сучасні ноутбуки

9 Липня 2022 Новини, Регіон

Центрам надання адмінпослуг Дніпропетровщини передали 16 нових ноутбуків. Комп’ютери – для куточків самообслуговування клієнтів.

Обладнання вручили в обласній військовій адміністрації.

 «Це гуманітарна допомога від міжнародних донорів. Її передало Міністерство цифрової трансформації. Сучасні, потужні ноутбуки. Повністю готові до роботи – на них вже встановлене необхідне програмне забезпечення», – розповів заступник голови Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

 Ноутбуки отримали 4 ЦНАПи у Криворізькому районі, по 3 – у Дніпровському, Нікопольському та Синельниківському районах, 2 – у Новомосковському, 1 – у Кам’янському.

За комп’ютерами зможуть працювати відвідувачі центрів надання адмінпослуг. Для них облаштують спеціальні відділи самообслуговування.

«Лише у 16 ЦНАПах області не було місць, де люди могли б працювати самостійно. Тепер такі куточки матимуть 100% наших центрів надання адмінпослуг», – додав Іван Начовний.

Серед тих, хто отримав сучасний гаджет – ЦНАП Межівської громади. Його керівниця Тетяна Бондик каже, клієнти самі зможуть оформити довідку переселенця, подати заявку на державну допомогу. Та ще отримати багато сервісів через портал «Дія». Адміністратори завжди будуть готові допомогти.

«Наша громада в районі, де ведуться бойові дії. Але ми продовжуємо надавати послуги мешканцям. Жоден наш адміністратор не виїхав. Працюємо у повному складі», – розповіла Тетяна Бондик.

 Всього у Межівському ЦНАПі надають понад 200 послуг. Найбільш затребувані нині – соціальні. Це субсидії та інші пільги, виплати на дітей.

«Корисний подарунок. Відвідувачі його оцінять. Зможуть в нас і необхідний документ на електронну пошту відправити, і з порталом «Дія» познайомитися», – наголосила начальниця Слобожанського ЦНАПу Тетяна Олійник.

Загалом в області працює 161 «точка доступу» до адмінпослуг. З початку війни там надали понад 402 тис держсервісів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору