Обстановка стабільна і робоча: міський голова Нікополя розповів про ситуацію в місті

Обстановка стабільна і робоча: міський голова Нікополя розповів про ситуацію в місті

4 Квітня 2022 Новини, Регіон

Ситуація в Нікополі стабільна. Вся інфраструктура працює. Достатньо продовольства. Повернулися до роботи більшість великих підприємств. Відновлюється й дрібний та середній бізнес.

У вільний час мешканці займаються волонтерством. Про це на брифінгу у Дніпропетровській ОВА розповів міський голова Нікополя Олександр Саюк.

 «Нікополь живе і працює. Великі металургійні підприємства майже всі повернулися до роботи.  Деякі не закривалися ні на день», – розповів Олександр Саюк.

 Відроджується й дрібний та середній бізнес. За словами міського голови, це вкрай важливо. Адже люди повинні отримувати зарплату. А держава – поповнювати бюджет.

 «Спочатку у місті був ажіотаж довкола деяких продуктів, ліків, пального. Сьогодні місто повністю забезпечене. Зробили запас. Продовжуємо формувати його далі», – сказав Олександр Саюк.  

 Він додав, що до Нікополя їде багато переселенців.

 «Ми підготували місця, де вони можуть залишатися. Але на сьогодні всіх переселенців забирають до себе мешканці Нікополя та району. Всі як один об’єдналися. Робимо все можливе, аби люди почувалися у нас захищеними», – наголосив Олександр Саюк.

 За його словами, мешканці міста працюють на волонтерському фронті. Зокрема, педагоги плетуть маскувальні сітки та шиють для військових.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору