Окупанти намагаються розгортати своє мовлення, але пропаганда провалюється, – голова НСЖУ

Томиленко Сергей

Окупанти намагаються розгортати своє мовлення, але пропаганда провалюється, – голова НСЖУ

2 Червня 2022 Новини, Україна

Стратегія окупантів – це інформаційна зачистка, але пропагандистське мовлення провалюється, – голова НСЖУ в ефірі національного телемарафону «Єдині новини», публікує НСЖУ.

Окупанти знищують будь-які джерела достовірної інформації та намагаються занурити українців у Херсоні, Бердянську, Мелітополі, Маріуполі у віртуальний світ пропаганди. Про реалії інформпростору на територіях, які тимчасово загарбані, та про відсіч росіянам в ранковому ефірі національного телемарафону 30 травня інформував голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко.

Росіяни намагаються розгорнути мовлення відомих брендових майданчиків, як «Приазовский рабочий» у Маріуполі, «Сельская новь» у Мангуші чи «Скіфія» у Херсоні.

«На щастя їм це не вдається. Колаборантів серед місцевих журналістів мало. Все це мовлення провалюється», – коментує Сергій Томіленко.

Українцям, які нині перебуваються на тимчасово загарбаних територіях, голова НСЖУ радить критично сприймати будь-яку інформацію, намагатися перевіряти її за українськими каналами. Або взагалі – відмовитися від медіаспоживання, аби не наражатися на вплив ворожої пропаганди.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору