Покровська ОТГ перемогла у всеукраїнському конкурсі з енергоефективності

Покровська ОТГ перемогла у всеукраїнському конкурсі з енергоефективності

10 Лютого 2020 Новини, Регіон

Чергова перемога. Покровська територіальна громада виграла грант у всеукраїнському конкурсі з енергоефективності. ОТГ отримає кошти на проведення енергоаудиту 35 громадських будівель. Про це повідомили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Покровська ОТГ брала участь у конкурі Міжнародної громадської організації  «Центр Сприяння Житловим та Муніципальним Реформам». Він проходив в рамках проєкту «Енергоефективність у громадах ІІ», – розповіли у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської ОДА. – Для громад участь у подібних заходах – гарна можливість отримати додаткове фінансування на втілення соціально важливих проєктів».

Покровська ОТГ перемогла із проєктом з комплексного енергетичного обстеження громадських будівель. Тепер у громаді оглянуть адмінбудівлі й бібліотеки, школи та дитсадки, клуби, бібліотеки й музеї. Загалом – 35 будівель.  Там замірять параметри мікроклімату, обстежать котельні та індивідуальні котли, проведуть оцінку системи центрального теплопостачання, а також розроблять заходи, які допоможуть покращити енергоефективність кожного з об’єктів.

Загалом на конкурс подали 242 заявки зі всієї України. Серед них обрали 22 переможця.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору