Що подарувати племінниці, якій виповнилося 12 років?

подарок

Що подарувати племінниці, якій виповнилося 12 років?

20 Липня 2022 Новини, Новини компаній

У вашої племінниці незабаром день народження і їй виповнюється вже 12 років? Це означає, що вам точно не варто ставитись до неї як до маленької дитини, адже вона вже підліток, а значить і дарувати їй слід теж не дуже дитячі подарунки. Про те, що саме ви можете подарувати своїй племінниці і який подарунок її точно порадує ми і поговоримо в цьому матеріалі.

3D ручка

Прекрасний варіант подарунка для творчих дівчаток, адже за допомогою такої ручки можна створювати об’ємні красиві фігурки прямо в повітрі. Така ручка заправляється спеціальним пластиком, потім девайс нагрівається і ваша племінниця може починати малювати оригінальні картинки. Часто в набір входить ще й кілька малюнків, по яким можна тренуватися, завдяки чому вже незабаром ваша юна родичка зможе створювати об’ємні шедеври, які можна носити як кулон або поставити на полицю.

Нові враження

Багато підлітків люблять пригоди і активне дозвілля, а це означає, що вам варто задуматися над тим, щоб купити для племінниці сертифікат на те чи інше враження. Вам лише потрібно підібрати для неї щось цікаве на https://www.bodo.ua/podarki/devochke/12-let/, а вона або з вами або зі своїми батьками вирушить на потрібну локацію. Це може бути майстер-клас вокалу, дитяча фотосесія, майстер-клас капкейків, арт-бранч, дитяча зачіска та макіяж, повітряна гімнастика на кільці, курс блогера, дитяче місто професій тощо.

Безпровідні навушники

Кожна людина любить слухати якусь конкретну музику і підлітки точно не є винятком із цього правила. Так що якщо ви подаруєте своїй племінниці бездротові навушники, завдяки яким вона зможе насолоджуватися улюбленими треками, вона точно буде в захваті від подібного презенту! Такі навушники легко заряджаються, їх завжди можна носити із собою і прослужать вони справді довго.

Спеціальна косметика

Скільки б років не було представниці прекрасної статі, хай і всього 12, вона вже мріє про свою власну косметику. То чому б не здійснити мрію юної красуні та не подарувати їй спеціальний дитячий набір із косметичними засобами? Складатися він може з будь-чого, як із засобів для догляду за волоссям, наборами для ванн, так і з різних елементів для створення макіяжу. Можете не сумніватися, такий презент точно приведе будь-яку дівчинку в захват!

Чохол для телефону та попсокет

Напевно, ви в курсі, яка модель телефону у вашої племінниці, а значить ви точно зможете підібрати для неї новий чохол. Звичайно ж, найкраще дізнатися у неї про те, фанатом чого вона є і подарувати їй девайс із відповідним дизайном. Ну а щоб доповнити свій презент, купіть для неї стильний попсокет, який не тільки виконуватиме свою практичну функцію тримача, але й надаватиме її телефону нотку індивідуальності.

Солодощі

Якщо ваша племінниця та ще ласунка, то чому б не подарувати їй щось справді смачне? Це може бути набір солодощів з Японії або Америки, бокси з арахісовими пастами та джемами, набори для приготування імбирних пряників, шоколадні фігурки, корисні солодощі зі стевії, цукерки з лакриці, набори желейних солодощів, капкейки та багато іншого.

Сподіваємося, що ми змогли вам допомогти у виборі презенту і ваша племінниця залишиться задоволеною вашим знаком уваги!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору