Скільки у Дніпрі офіційно зафіксовано випадків захворювання на COVID-19

Скільки у Дніпрі офіційно зафіксовано випадків захворювання на COVID-19

26 Травня 2020 Новини, Регіон

За минулу добу у Дніпрі по медичну допомогу з ознаками гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулося 90 осіб. Станом на 26 травня у місті офіційно зафіксовано 379 випадків захворювання на коронавірус, 145 з цих людей одужали. Дванадцять пацієнтів 21-ї лікарні з підозрою на COVID-19 очікують на результати обстеження. Під апаратом штучної вентиляції легень перебувають троє людей. Наразі маємо 174 негативні відповіді від систем ПЛР саме у 21-й інфекційній лікарні. Про це під час брифінгу 26 травня повідомила медична директорка Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 Жанна Нефьодова.

Також вона зазначила, що мобільні бригади, які обстежують людей вдома, на сьогодні здійснили 1127 виїздів та оглянули 3837 осіб, у 278 з них виявили COVID-19.

«Коли здійснюєте покупки у магазинах, не забувайте тримати дистанцію. Заздалегідь складіть список – це дозволить скоротити час перебування у приміщенні. Та, звичайно, не забувайте використовувати засоби індивідуального захисту – маски, рукавички та антисептики. Не забувайте про свою безпеку, бережіть себе та близьких», – сказала Жанна Нефьодова.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору