Свято останнього дзвоника рекомендують провести онлайн

Свято останнього дзвоника рекомендують провести онлайн

29 Травня 2023 Новини, Регіон

У школах Дніпра останній день занять — 2 червня. Про це повідомила заступниця начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олена Яковенко. За її словами, далі випускники здають Національне мультипредметне тестування і отримають документи про освіту. Одинадцятикласники отримають свідоцтво про повну загальну середню освіту орієнтовно 30 червня. Усередині червня дев’ятикласники отримають свідоцтво про базову загальну середню освіту. Учні початкових класів теж отримають відповідні свідоцтва.

«Враховуючи те, що освітній процес у комунальних закладах освіти міської ради організовано дистанційно, рекомендуємо керівникам шкіл свято останнього дзвоника провести онлайн. Якщо говоримо про вручення документів про освіту, то передусім треба враховувати безпекову ситуацію і наявність укриття у закладі освіти. При цьому рекомендуємо керівникам шкіл врахувати і кількість випускників, скласти окремий графік, аби невеликими групами запрошувати і вручати згадані документи. Для тих шкіл, де немає укриттів, пропонуємо організувати цей процес, наприклад, у відділеннях бібліотек, будинках культури з укриттям. А ще це може бути художній музей, музей історії Дніпра, де також є укриття. Додатково ще відповідні роз’яснення та рекомендації надаватимемо керівникам закладів освіти», — зазначила Олена Яковенко.

Цього навчального року у Дніпрі випускників 9-х класів 8 540, 11-х класів — 5 594, з них 271 претендент на золоту медаль та 115 випускників претендують на срібну медаль.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору