Театри Дніпропетровщини запрошують глядачів на вистави: червневий репертуар

театр

Театри Дніпропетровщини запрошують глядачів на вистави: червневий репертуар

11 Червня 2021 Культура, Новини

Театри Дніпропетровщини запрошують глядачів на вистави. У репертуарах червня – симфонічні концерти, запальні комедії, яскраві мюзикли. Про це повідомила начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Наталія Першина.

«У червні більшість театрів Дніпропетровщини закриває сезон. Запрошуємо мешканців області насолодитися концертами та спектаклями перед літньою перервою», – сказала Наталія Першина.

У червні на гостей Дніпропетровського театру опери та балету чекають музичні казки і симфонічні шоу, опери й оперети, сучасний та класичний балет.

16 червня всіх бажаючих запрошують на вечір французької музики. У виконанні солістів оперного театру та симфонічного оркестру лунатимуть відомі арії.

30 червня театр закриє сезон великим театралізованим концертом-шоу «Ніч в опері». Репертуар – тут.

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка підготував для глядачів веселі комедії та яскраві мюзикли. У червні покажуть, зокрема, «Майську ніч», «Скрипаля на даху», «Піросмані».

«19 червня на сцені – «Кайдашева сім’я». Українська класика, яка не втрачає актуальності. Беззаперечний хіт з 2012 року», – розповів завліт театру Віктор Шевченко.

103-й сезон театр ім. Т. Шевченка закриє 27 червня. На глядачів чекає виставка-ярмарок і театралізований концерт. А ще прем’єра сучасної комедії «Ніч амурних стрибунців». Більше – на сайті.

У репертуарі Дніпропетровського академічного обласного українського молодіжного театру – вистави для дітей та дорослих. Для малечі підготували чимало казок. Зокрема – «Носоріг та жирафа», «Алі-баба і розбійників юрба», «Дюймовочка», «Хто подолає дракона».

Для дорослих глядачів – містичний анекдот «Мертві душі», кримінальна комедія «Мафія. Мертва справа», драмеді «Гравці».

На сцені Дніпропетровського академічного театру драми та комедії – класика та сучасна драматургія. У червні покажуть і чимало прем’єр сезону. Зокрема – «Таксист 2», «Вишневий сад», «Бомжовий блюз», «Всі чоловіки зраджують». Повний репертуар – тут.

«19 та 20 червня вперше гратимемо нову виставу для молоді «LoveCODE». Це соціальна комедія про стосунки за п’єсою Михайла Хейфеца», – розповів директор-художній керівник театру Сергій Мазаний.

Дніпропетровський будинок органної та камерної музики закриє концертний сезон 19 червня. Глядачів запрошують на великий концерт «XXXIV-й на Біс!». Окрім органу, у червні можна буде почути і фортепіанні мелодії. Репертуар на місяць – за посиланням.

Дніпропетровська філармонія ім. Когана потішить гостей музичними шоу та симфонічними концертами. Сезон завершать естрадним концертом «Бризки літа» 30 червня. Афіша найближчих подій – тут.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору