У 2020 році на ремонт доріг та шляхопроводів Дніпропетровщини виділили майже 1,37 млрд грн держкоштів

У 2020 році на ремонт доріг та шляхопроводів Дніпропетровщини виділили майже 1,37 млрд грн держкоштів

3 Лютого 2020 Авто, Новини

У 2020 році на Дніпропетровщині коштом держбюджету відремонтують 9 автошляхів місцевого значення та комунальної власності, відновлять 7 шляхопроводів.  На це області вже виділили субвенцію – майже 1,37 млрд грн. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Розвиток інфраструктури області – одне з наших найважливіших завдань на найближчі роки. У пріоритеті – якісні дороги по всій області. Загалом цьогоріч відремонтуємо близько 150 км автошляхів у різних куточках регіону, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. – 9 автошляхів та 7 шляхопроводів оновимо завдяки субвенції з держбюджету. Дніпропетровщина – перша область в країні, якій вже виділили на це кошти».  

Зокрема, ремонтники працюватимуть у дев’яти районах області. Коштом субвенції оновлять дороги місцевого значення Просяна-Великомихайлівка, Іванівка-Радісне, Верхньодніпровськ-Боровківка-Доброгірське,Зелене-Богданівка-Богуслав, Васильківка-Миколаївка та Вільне-Гвардійське.

Приведуть до ладу шляхопроводи у Васильківському, Магдалинівському, Нікопольському, Павлоградському та Солонянському районах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору