У 2022 році понад 800 адмінпослуг надали на Дніпропетровщині завдяки мобільним офісам ЦНАП

мобільні кейси_ЦНАП

У 2022 році понад 800 адмінпослуг надали на Дніпропетровщині завдяки мобільним офісам ЦНАП

31 Січня 2023 Новини, Регіон

Нині на Дніпропетровщині понад 30 мобільних кейсів ЦНАП. Завдяки їм у 2022 році мешканці регіону оформили більш ніж 800 адмінпослуг. Про це повідомили в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«З мобільною валізкою фахівці виїжджають до людей, які не можуть відвідати ЦНАПи. Ця послуга, зокрема, для мешканців віддалених куточків Дніпропетровщини та маломобільних людей. У 2022 році за допомогою таких валізок оформили 823 адмінпослуги. Це менше, аніж торік, адже багато людей виїхало», – зазначив заступник голови Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

У кожній мобільній валізці – необхідна портативна техніка. Це ноутбук, принтер, ручний сканер, зчитувач інформації з ID-карток, павербанк, WIFI роутер та веб-камера.

Завдяки підтримці міжнародних партнерів у 2022 році Дніпропетровщина отримала 7 мобільних кейсів ЦНАП. Загалом в області їх 33. Вони доступні для мешканців 25 громад регіону, додав Іван Начовний.

У 2022 році серед найпопулярніших послуг – реєстрація місця проживання, оформлення пільг та субсидій, отримання витягу про земельну ділянку, послуги для ВПО, компенсація витрат за «комуналку» людям, які надали прихисток переселенцям.

На Дніпропетровщині нині працює 201 точка доступу до адмінпослуг.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору