У Дніпрі беззахисну тварину «пригостили» отрутою (Фото)

котик Кузя

У Дніпрі беззахисну тварину «пригостили» отрутою (Фото)

31 Січня 2020 Новини, Суспільство

У Дніпрі котик Кузя, отруєний невідомою отрутою, дуже чекає на допомогу. Дніпровські волонтери і лікарі борються за його життя.

«Як гадаєте, що чекає домашнього кота, якого викинули на вулицю? Ми вам скажемо — смерть. Рано чи пізно, від рук людей чи від тварин, від морозу, хвороб, переживань. Але вона неминуча. Не живуть тендітні домашні котики на вулиці. Кузю смерть чекала у вигляді невідомої отрути. Він звик приймати їжу від людей, тож дуже легко було його «пригостити» отрутою. Хтось помітив гарного котика, дуже хворого на вигляд. Коли принесли до клініки, він був цілком жовтого кольору, уся шкіра, слизові оболонки, очі, язик — усе! Печінка та жовчний відмовляють, температура різко скаче. Лікарі хочуть зробити переливання крові, але поки що не можут, бо він нестабільний», — написали волонтери «Вірності».

Якщо вам не байдуже, допоможіть сплатити за лікування Кузі! Він такий чудовий котик!

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), з поміткою «ДЛЯ КУЗІ»
Або на поточний рахунок организації:
UA52 305299 00000 26000060369643
ЄДРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Призначення: благодійна допомога з поміткою «ДЛЯ
КУЗІ»_________________________________________________
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування — це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками «кому найбільш потрібно», «на срочников», то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору