У Дніпрі буде реалізовано масштабний проєкт (фото)

У Дніпрі буде реалізовано масштабний проєкт (фото)

8 Листопада 2021 Новини, Регіон

У Дніпрі у Севастопольському парку розпочалася реконструкція. За проєктом тут буде низка зон. Зокрема, рекреаційно-спортивна, де реконструюють стадіон, також облаштують спортивний та дитячий майданчики. Архітектурно підкреслять й історично-меморіальну частину парку, де пантеон знакових постатей, які свого часу розвивали місто, а також залишки Лазаревської церкви.

Севастопольський парк_Дніпро

«Проєкт достатньо масштабний. Великий обсяг робіт – прокладання комунікацій. Тут улаштують мережі води, каналізації, освітлення (якого не було). Звісно, буде зроблений сучасний благоустрій – це і вимощення, бруківка, газони з автоматичним поливом, ландшафтне озеленення, лави, урни тощо. Також оновлять вхідні групи парку з урахуванням доступності для маломобільних людей. Закінчити реконструкцію парку планується до кінця наступного року», – розповів директор департаменту парків та рекреації ДМР Олександр Буйволюк.

Севастопольський парк_Дніпро

Він також додав, що для безпеки на час реконструкції територія парку перекрита для пішоходів. Альтернативний варіант – обхід вул. Чернишевського та Лоцманським узвозом.

Севастопольський парк_Дніпро

Дніпрянка Олена з розумінням ставиться до тимчасових незручностей: «Часто з онуком тут гуляли. Цей парк – транзитна пішохідна зона. Але готова потерпіти незначні незручності, пов’язані з перекриття руху, оскільки розумію, що це робиться передусім для безпеки. Упевнена, що після реконструкції отримаємо сучасний, гарний парк».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору