У Дніпрі на лівому березі вперше відбувся ярмарок професій

У Дніпрі на лівому березі вперше відбувся ярмарок професій

7 Вересня 2021 Новини, Регіон

У Дніпрі у сквері О. Усачова зранку 4 вересня для дорослих та дітей представили десятки різноманітних професій. Можна було спробувати себе у ролі пожежного, поліцейського та навіть ракетомоделювальника. Якщо сподобалось – без проблем прийти та записатися на навчання. Такий ярмарок на лівобережжі Дніпра провели вперше.

«Такий ярмарок ми приурочили до Дня знань. В ігровій формі дізнатися щось нове і головне, можна поспілкуватися із викладачами та з тими, хто вже навчається. Тут є перукарі, дизайнери, стилісти, відбулися показові виступи дзюдоїстів, танцівників, а ще не оминули й ракетомоделювання та робототехніки», – розповів начальник відділу КП «Парк культури та відпочинку Придніпровський» Роман Мироненко.

Дуже важливо проводити такі зустрічі з батьками та дітлахами, щоб більше дізнаватися про різноманітні гуртки та школи, вважає заступниця директора з навчально-виховної роботи дитячо-молодіжного центру «Лідер» Дніпровської міської ради Альона Льовочкіна: «У нас 32 клуби по всьому місту, ми можемо запропонувати малечі займатися як образотворчим мистецтвом, так і спробувати себе у створенні ракет, сьогодні хто бажає може долучитися до створення ракети, яку запускатимуть. Також у нас відкривається набір для дорослих: школа індійського танцю. Можна записатися тут чи зайти на наш сайт https://centr-leader.com/».

Запускав ракету у небо юний Олександр Іларіонов: «Злетіли дві порохові, а ще для молодших були й ті, що запускаються за допомогою повітря не дуже високо. Дуже добре, що ми можемо показати свої навички й раді, що до нас прийдуть ще бажаючі, у нас дуже хороший викладач, пояснює все чітко й доступно».

«Прийшла сюди із донечкою, вважаю, що дуже добре проводити такий ярмарок. Взяла контакти у комп’ютерної школи, вони беруть навіть малечу, ми ще у садочку. Також завітали й до перукарів, можливо їй теж сподобається», – показала дніпрянка Тетяна.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору