У Дніпрі створили безкоштовну онлайн-платформу для підготовки до вступного тесту

У Дніпрі створили безкоштовну онлайн-платформу для підготовки до вступного тесту

28 Квітня 2022 Новини

У Дніпрі створили освітню онлайн-платформу для цьогорічних вступників до вишу. Вона дозволить безкоштовно підготуватися до мультипредметного тесту.

Відеолекції з української мови, математики та історії України проводитимуть найкращі вчителі міста. Перевірити знання майбутні абітурієнти зможуть за допомогою 1 тис тестів. Про це розповіли на брифінгу в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Через воєнний стан цьогоріч вступні випробування проходитимуть у спрощеному форматі. Замість традиційного ЗНО – національний мультипредметний тест. Його складатимуть у спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах. Це буде комп’ютерне онлайн-тестування, але за обов’язкової фізичної присутності учасників», – зазначила консультантка міського Центру професійного розвитку «Освітня траєкторія» Наталія Галича.

Аби допомогти вступникам підготуватися до тесту з трьох предметів, у Дніпрі створили першу в Україні безкоштовну онлайн-платформу. Зараз проходить реєстрація учасників. Дедлайн – 1 травня. Лекції стартують уже наступного понеділка. Триватимуть 9 тижнів – упереміж із виконанням типових тестових завдань з різних тем.

«Запрошуємо зареєструватися на платформі майбутніх абітурієнтів із Дніпра. Це можуть зробити і ті, хто зараз мешкає поза межами міста, у тому числі й за кордоном. Нині маємо вже 738 учасників. Після двох тижнів роботи платформи плануємо надати можливість долучитися й жителям Дніпропетровської області, а згодом – і інших регіонів», – сказав директор комунального підприємства Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Артем Трапезніков.

Він додав: на платформі буде опубліковано понад 1 тис тестів, більш ніж 50 відеолекцій та з півсотні стислих конспектів у формі презентацій.

З усіх питань щодо роботи платформи можна звертатися на «гарячу лінію»: 063 876 94 49, 067 876 94 49, 050 876 94 49. Вона працює у будні з 09:00 до18:00, у п’ятницю – до 16:45.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору