У Дніпропетровській області різдвяні свята пройшли спокійно, – представник ДСНС

У Дніпропетровській області різдвяні свята пройшли спокійно, – представник ДСНС

11 Січня 2022 Новини, Регіон

З 7 по 10 січня підрозділи ГУ ДСНС Дніпропетровської області були переведені на посилений режим несення служби. Про це повідомив начальник управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Сергій Корінний.

Він зазначив, що загалом кількість викликів на які виїжджали підрозділи становить 101, з них 30- це пожежі та 39 – небезпечні події. На цих викликах було задіяно 537 чоловік особового складу та 167 одиниць техніки.

«Для Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області впродовж з 6 по 10 січня ситуація була достатньо стабільна. За ці святкові дні на лінії «101» та«112» надійшло більше 6 000 повідомлень. Загалом на пожежах загинула 1 особа», – проінформував він.

Представник ДСНС повідомив, що не дивлячись на те, що у цей період у культових спорудах проходили богослужіння, на території Дніпропетровщини пожеж або коротких замкнень зафіксовано не було.

Також Сергій Корінний додав, в період різдвяних свят було зафіксовано 9 повідомлень про замінування, 4 з яких були 6 січня, усі виклики виявилися хибними.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору