У Кривому Розі вперше пройшов відкритий кубок з мотокросу (фото)

У Кривому Розі вперше пройшов відкритий кубок з мотокросу (фото)

9 Жовтня 2021 Новини, Спорт

На Дніпропетровщині у Саксаганському районі Кривого Рогу зібралися мотоспортсмени з Києва, Дніпра, Жовтих Вод, Запоріжжя, Кропивницького, Полтави та інших міст України.

Криворіжці, любителі екстремальних видів спорту, змогли провести ще один драйвовий вихідний на популярному автодромі «Кривбас-Екстрім». У межах I Відкритого кубка з мотокросу своїх «залізних коней» класів МХ1 і МХ2 вивели на старт мотолюбителі різного віку, повідомляє ТРК “Рудана”.

відкритий кубок з мотокросу_Кривий Ріг

Видовищне автошоу організував виконком Саксаганської районної у місті ради.

Автодром «Кривбас-Екстрім» добре знають автоспортсмени з усієї країни. По кілька разів на рік їх тут збирають найпопулярніші «Гонки на виживання».

відкритий кубок з мотокросу_Кривий Ріг

У змаганнях брали участь мотолюбителі різного віку, також було і три групи ветеранів – від 45-ти і старше. Кубок зібрав безліч активних, небайдужих уболівальників, кожний заїзд супроводжувався спортивним драйвом і адреналіном.

Головним арбітром змагань став суддя міжнародної категорії Максим Пирогов.

відкритий кубок з мотокросу_Кривий Ріг

«Це траса міні-кросу, де спортсмени показують свою техніку і підготовку. Траса підготовлена ​​добре. До Кривого Рогу на змагання приїхали два чемпіони Європи в класі МХ1, призери Європи, неодноразові учасники Кросу нації, це як Олімпійські ігри з мотокросу. Участь таких представників забезпечує дуже серйозний рівень змагань, цікаво і учасникам, і глядачам», – наголосив він.

відкритий кубок з мотокросу_Кривий Ріг

«Траса хороша, організація змагань – на високому рівні. Складно передати враження: адреналін, суперництво, бажання показати кращий виступ. Цей спорт дуже видовищний, цікавий і для глядачів, і для учасників. Тут зібралося багато публіки, відчуваємо підтримку глядачів, це дуже важливо для спортсменів», – поділився враженнями Володимир Сутулов, учасник змагань з мотокросу з Києва.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору