У Петриківській громаді запрацювала третя поліцейська станція

У Петриківській громаді запрацювала третя поліцейська станція

16 Лютого 2022 Новини, Регіон

На Дніпропетровщині у Петриківській селищній територіальній громаді запрацювала третя поліцейська станція. 9 населених пунктів громади з населенням понад 5 тис. мешканців обслуговуватиме поліцейський офіцер Дмитро Повіренний.

Заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс представив його місцевим мешканцям під час відкриття нової поліцейської станції у с. Шульгівка Петриківського району. Він зазначив, що Дмитро народився та зараз мешкає на території Петриківської громади, тож зможе цілодобово підтримувати порядок на території обслуговування. «Відкриття поліцейської станції, безумовно, зіграє важливу роль в підтримці публічного порядку і безпеки жителів. Отже, зроблено ще один крок до позитивних змін в організації правопорядку, забезпеченні миру та спокою для людей» – наголосив він.

Це вже третя поліцейська станція, яка працює на даній території. Зусиллями громади станція повністю оснащена оргтехнікою, меблями, канцелярським приладдям, побутовою технікою.

Загалом на території Петриківської територіальної громади працюють чотири поліцейські офіцери. Вони обслуговують 17 з 19 населених пунктів громади, а це – 20 тисяч мешканців. Це 59-та поліцейська станція, відкрита на Дніпропетровщині.

Поліцейський офіцер Дмитро Повіренний подякував керівництву та місцевим жителям за довіру і запевнив, що буде робити все можливе, аби люди на ввіреній йому території відчували себе у безпеці. «Звертайтеся до мене в будь-який час. Разом ми вирішимо всі питання» – завірив він місцевих жителів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору