У Підгородному на одній із вулиць оновлюють дорожнє покриття

ремонт дороги

У Підгородному на одній із вулиць оновлюють дорожнє покриття

29 Червня 2022 Новини, Регіон

На Дніпропетровщині за час війни оновили покриття на 22 місцевих автошляхах. Загалом привели до ладу майже 700 тис кв м дорожнього одягу. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Проводимо ямковий ремонт доріг у Дніпровському, Кам’янському, Новомосковському, Синельниківському, Павлоградському районах. Працюємо на 5 місцевих автошляхах», – зазначив заступник начальника департаменту ЖКГ Дніпропетровської ОВА Володимир Верхотурцев.

Одну з вулиць оновлюють у Підгородньому. На цьому відрізку запланували привести до ладу 11 тис кв метрів покриття. Частину робіт вже зробили.

Ремонтують великими ділянками-«картками». Обирають найпроблемніші. Спочатку зрізають старий дорожній одяг. Ретельно видувають з нього пил. Далі наносять бітумну емульсію, а вже на неї укладають 6-сантиметровий шар асфальту.

«Ми ще й узбіччя облагородимо. Почистимо, розширимо. Зробимо відсипку крихтою зі зрізаного асфальту, утрамбуємо. Вийде зручний тротуар», – сказав виконроб Олексій.

«Дорога хоч і проходить населеним пунктом, але важлива. Тут дуже інтенсивний рух, їздить громадський транспорт. Тож ремонт на часі. Місцеві мешканці 100% вдячні», – наголосив Підгородненський міський голова Андрій Горб.

Він додав, що оновлюють дороги і в інших населених пунктах громади.

«Одна з наших головних вулиць буде ще кращою. Ями були такі, що колеса залишали. Тепер все по-хазяйськи приводять до ладу», – зазначив місцевий мешканець Олександр.

«Був в гостях у друзів, приємно вражений ремонтом. Покриття краще, машина довше прослужить. Дороги робляться – це чудово. Я пишаюся нашою країною», – сказав водій Володимир.

Ведуться роботи і на трасах державного значення. Відновили вже понад 80 тис кв м покриття. Нині оновлюють дорожній одяг на 3 автошляхах. У Синельниківському, Павлоградському і Дніпровському районах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору